AAAp
Stichting vrienden van de Dirk

De Dirk van Veen is een bruisende school voor onze kinderen, leerkrachten en ouders. We hebben een mooi schoolgebouw, eigentijdse leermiddelen en een veilige en gezellige leeromgeving. Klinkt logisch, is het misschien ookwel, maar om deze kwaliteit te kunnen bieden wordt dagelijks keihard gewerkt door een enthousiast en gedreven schoolteam. Ondersteund door veel ouders die een creatieve, praktische of gnereuze hand uitsteken.

Samenwerking

En met de samenwerking tussen school en ouders hebben we de kracht van de Dirk te pakken. 'Hoe meer we samen optrekken, hoe meer we realiseren' is de drive geweest achter de oprichting van de Stichting Vrienden van de Dirk. De school heeft naast de bestedingen uit het schoolbudget en de ouderbijdrage nog heel veel wensen die onze kinderen ten goede komen. Denk bijvoorbeeld aan een podium in de hal of een goede geluidsinstallatie voor buiten. De Stichting Vrienden van de Dirk wil graag haar bijdrage leveren aan het realiseren van deze wensen. Dit doen we naast de Oudercommissie die met mooie evenementen zoals het Dirk van Feest en de Kerstborrel de school eveneens ondersteunt.

Netwerken

Wat kunt u van de Stichting verwachten? We gaan ouders mobiliseren en enthousiasmeren om nog vaker aan de Dirk te denken dan u nu al doet. Heeft u prive of zakelijk producten 'over' die de school goed kan gebruiken, bel ons. Heeft u netwerk contacten die de school ten goede komen, ook heel fijn! Kunt u een leerzaam klassenuitje regelen, daar zijn de kinderen dol op! Het schoolteam is u heel dankbaar, net zoals ze heel blij zijn met de eerste bijdragen die de Stichting inmiddels heeft ontvangen. Knutselmaterialen, picknicktafels en een poffetjeskraam van Zorgeloos Promoten. Alle hulp van Ticketsplus en de nieuwsbrief die evenals het Turfje wordt gemaakt door SaDe Design. Vele ouders die de Dirk een handje helpen, bedankt!

Vragen/ideeën

De Stichting Vrienden van de Dirk wordt bemand door 3 ouders en 3 teamleden: Annemarie van Aken, Simone Hendrikx, Pieter Stoop, Vincent van der Loo, Jurgen Huyben en Carmen Verheijen. Voor vragen en ideeën kunt u ons altijd aanspreken op school of mailen naar stichtingvrienden@nbsdirkvanveen.nl. Wij houden u regelmatig op de hoogte van onze vorderingen en hopen ook veel van u te horen.

Publicaties van de Stichting Vrienden van de Dirk kunt u vinden onder het kopje downloads.