AAAp
Aanmelden

Indien u geïnteresseerd bent in onze school of wanneer u uw kind meteen aan wilt melden kunt u hieronder uw gegevens invullen. Onze locatieleider zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen voor het maken van een afspraak .
Die is meestal onder schooltijd omdat u dan een kijkje kunt nemen en een indruk kunt krijgen van de sfeer op school en onze werkwijze.

Tevens kan met u besproken worden hoe de inschrijvingsprocedure vervolgens verloopt. Besluit u tot aanmelding, dan vult u een aantal formulieren in die u van de locatieleider krijgt. Is uw kind bijna vier, dan ontvangt u een uitnodiging  voor een eerste kennismaking van uw kind in de groep.

Voor kinderen met een handicap geldt een aparte aanmeldings- en inschrijfprocedure. De locatieleider weet er alles van. Ook van het leerling-gebonden budget. Welke voorzieningen daaronder vallen, bekijken we samen met de ouders. Een en ander is opgenomen in onze beleidsnotities ‘De gehandicapte leerling’ en ‘Toelating, schorsing en verwijdering’, beiden op school ter inzage.

Aanmeldformulier

U kunt onderstaand formulier invullen als u geïnteresseerd bent in onze school als (toekomstige) basisschool voor uw kind. Een van onze locatieleiders zal zo snel mogelijk contact met u opnemen om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek.